Sammarbetspartners

 

Nyckeln till trivsel stavas ”FIKA”. Stunden där allt stannar av för en sekund. Där du varvar ner, hämtar kraft, byter ett ord eller två. Laddar om, blickar framåt. Över en kopp kaffe.
Det är åt den koppen vi viger vårt liv. Åt smaken. Mervärdet. Upplevelsen. En upplevelse som börjar med oändlig passion, prima råvara, stor kunskap, god hygien och service.
Vi tror på fikastunden som en väg till gott humör, goda relationer, goda medarbetare, goda möten och affärer.
Vi tror på den goda smaken att jobba hållbart med såväl miljö som leverantörer och kunder. Att bestämma sig för vad som är bra, stå fast vid det och göra det bättre. Att, trots motsägelsen i fikabegreppet, aldrig stanna upp.
Vi kallar det ”FIKA FOR GOOD”. En professionell och lycklig fikapaus utan slut.

 

michelin_sport_competition

Däckproffsen är kontrakterade av Michelin att sköta service, försäljning och distribution av Michelins hela Competition-sortiment i Sverige och Norge. Detta gör att verksamheten idag till största delen består av försäljning och service av Michelins tävlingsdäck. Under perioden april-september är vi ute på tävlingsbanorna sammanlagt 15-20 helger. Resterande tid av året är huvudsysslan att dubba Michelins vinterdäck för rally.

Vid sidan av all tävlingsverksamhet erbjuder Däckproffsen även sportbilsdäck och en däckverkstad av högsta klass.

 

skuttunge mark

Husgrunder

Vi utför arbeten som gjutning av villagrunder med bl.a. inbyggd golvvärme i grundplattan.

Tomtplaneringar

Vi har lång erfarenhet av både större och mindre ytor av plattsättningar och planering av allmänna ytor. Vi kan även hjälpa till med ritningar.

Stenspräckning

Vi utför stenspräckning med snigeldynamit och vattenspräckning.

Avloppsanläggningar

Vi hjälper er från ansökan och VA-utredningar till färdig anläggning. Minireningsverk – markbädd – infiltration – fosforfällor. Då vi ser att kraven blir hårdare och hårdare på enskilda avlopp har vi vidareutbildat oss inom detta område.

Utbyggnader

Vi utför ombyggnader och utbyggnad samt reparationer av hus och andra lokaler. Vi kan även hjälpa till med bygglovsritningar.

Vi är en auktoriserad bilskrot som har funnits sedan 1926.

 

Vi är en bilverkstad med auktorisation för Kia och Subaru men utför även service och reparationer på övriga bilmärken, lätta lastbilar, husbilar och båtmotorer.

Hos oss blir du bemött av välutbildad personal som är specialister på våra egna märken.

Vi utför service och reparation av ditt fordon efter dina önskemål och vi erbjuder alltid en professionell rådgivning i frågor som rör ditt fordon.

Du når oss på telefon nummer 018-693030
Telefon tid Måndag-Torsdag 08.00-16.30, Fredagar 08.00-15.00

 

%d bloggare gillar detta: